Pszichocsapda - All in One, díszdobozban

Ár: 5 600 Ft

Az 1., 2., 3. rész egyben, nyomtatott könyv formájában (tehát egy kötet). Kitűnő ajándék minden alkalomra Szeretteidnek.

Közel 6 év története egy kötetben: 3 év egy pszichopatával, 3 év nélküle.

Ebből a 3 részből megtudhatod, hogyan jött rá Suzanne, kivel élt együtt, milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy antiszociális személyiségzavarban szenvedő ember, mire képes annak érdekében, hogy ne derüljön fény valós énjére.

„A pszichopaták a társadalom ragadozói, akik kellemes modorukkal és a manipulációikkal kíméletlenül gázolnak át az életen, összetört szíveket, és szétzúzott remények tömkelegét hagyva maguk után” – így nyilatkozott róluk Robert Hare kutató.

De amikor ezt a saját bőrödön tapasztalod meg és rájössz, hogy egy angyalbőrbe bújt kígyót melengetsz a kebleden, már nem ilyen egyszerű a helyzet. A legrémisztőbb az egészben, hogy csak kevesen ismerik az ilyen embert. Köztünk járnak, bájcsevegnek, színészi teljesítményeik az eget verik. A sötét valóságról pedig halvány sejtelme sincs a környezetnek.

Te viszont betekintést nyerhetsz mi zajlik benne, mit miért tesz, hogyan csapja be, manipulálja szemrebbenés nélkül az embereket.

Ez a 3 rész nemcsak egy megtörtént esemény, hanem segítség is egyben ahhoz, hogy te ne kerülj ilyen helyzetbe vagy épp hogyan szabadulhatsz meg tőle, ha a hálójába estél…

AJÁNDÉK! Teremtő vagy lélekgyógyító meditációs hanganyaggal! Megjegyzés rovatban feltüntetheted, hogy melyiket kéred!