Pszichocsapda II. - A szabadulás PDF formában

Ár: 2 990 Ft

Mr. Tökéletes levesz a lábadról. Elvarázsol minden nap a kedvességével, és figyelmességével… de alig pár hónap és elindul a pokol… egyre több hazugság kerül a felszínre, a fulladás, lelki fájdalom mindennapi érzéssé válik mellette, míg nem keresni kezded a kiutat!

Az első részből (Pszichocsapda – Álomból rémálom) már megismerhetted az én történetemet egy pszichopata férfival. Őszintén elmeséltem, hogyan csapott be újra és újra Mr. Tökéletes. A felismerés, hogy egy mérgező emberrel van dolgom, segített a végső döntés meghozatalában: befejeztem. Kimondtam végre, hogy vége van, ennyi volt. De vajon a másik fél is így gondolja?

A második részből megtudhatod, hogy min mentem keresztül az elmúlt fél évben, hogyan éltem meg a lezárási folyamatot. Igyekszem segítséget nyújtani, hogy mi a teendő, ha Te is hasonló helyzetben vagy, és csak a szabadulás gondolata jár a fejedben. Mihez kezdesz majd, ha megteszed az első lépést? Megéri?

Megismerheted további 5 áldozat történetét, akik szintén egy „beteg” ember hálójába estek, és minden erejükkel azon voltak, hogy saját szabadságukat visszakapják.

Ha ezt választod, a kötetet PDF formátumban küldjük el Neked a vásárláskor megadott e-mail címedre, miután kiegyenlítetted a vételárat felénk.